У Київраді більше немає «Самопомочі»

У Київраді більше немає «Самопомочі»
Прес-конференції Сергія Гусовського та його колег-депутатів Київради

Стало відомо про створення нової депутатської групи у Київраді

Депутатська фракція «Об’єднання «Самопоміч» у Київській міській раді прийняла рішення про саморозпуск. Натомість у Київраді буде створена нова депутатська група. Про це стало відомо в ході прес-конференції Сергія Гусовського та його колег-депутатів Київради 11 вересня.

Рішення про розпуск фракції було прийнято на загальних зборах депутатів, яке відбулося ввечері 10 вересня, і підтримано більшістю присутніх. В оприлюдненому документі йдеться про категоричну незгоду депутатів з внутрішньопартійною культурою, порядком і способом ухвалення управлінських рішень, а також повсюдною зневагою до гідності людей у діях політичного керівництва партії «Об’єднання «Самопоміч». Також наголошується на безпідставності та цинізмі звинувачень, що публічно були висловлені лідерами партії на адресу фракції та окремих її членів.


Для перегляду натисніть на документ

В ході прес-конференції стало відомо про створення нової депутатської групи.

«Питання, які раніше піднімала фракція «Об’єднання «Самопоміч» в Київраді, тепер підніматиме нова депутатська група. Київською командою колишньої «Самопомочі» ми створимо депутатську групу. Щоб не було хвилювань: ця депутатська група матиме ті ж повноваження, які мають фракції в Київраді. Ми представляли і представлятимемо інтереси киян, бо саме для того вони нас обрали в Київраду. Ми прийшли в політику і ми в ній тільки посилюватимемося», – заявив Гусовський.

Напередодні, 6 вересня, Сергій Гусовський і ще троє членів фракції «Самопоміч» у Київраді були виключені з лав партії за нібито паплюження репутації «Об’єднання «Самопоміч» та її керівництва. Офіційною причиною такого рішення стало голосування за земельне питання 2 місяці тому.

«Об’єднання «Самопоміч» у Київраді була другою за кількістю представників депутатською фракцією – до її складу входило 22 депутати. Головою фракції був Сергій Гусовський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: