У столиці Volkswagen збив на пішохідному переході підлітка

У столиці Volkswagen збив на пішохідному переході підлітка
Дівчина відбулася невеликим струсом і переляком
Фото: kiev.informator.ua

За словами очевидців, дівчинка переходила дорогу на миготливий зелений сигнал світлофора

У суботу близько 21:30 на перетині проспекту Правди і Вишгородської Volkswagen збив дівчинку-підлітка. Вона переходила дорогу по регульованому переходу.

Постраждалій надавали допомогу медики.

За словами очевидців, дівчинка переходила дорогу на миготливий зелений сигнал світлофора для пішоходів. Біля переходу стояло кілька автомобілів, ззаду одного з них вилетів Volkswagen і збив підлітка.

У водія є своя версія подій: «Я їхав на зелений, переді мною був пікап, який різко зупинився, коли перед ним вибігла дівчинка. Я не встиг загальмувати, звернув убік і через секунду вона була у мене на капоті. Не знаю, як у неї міг бути зелений для переходу, вона бігла на червоний», - повідомив водій Volkswagen.

Дівчина відбулася невеликим струсом і переляком, її оглянули в кареті «швидкої допомоги». На місце приїхали друзі і мати постраждалої, які звинувачували в те, що трапилося водія і просили, щоб він показав їм документи на автомобіль і своє водійське посвідчення.

Попередньо, на думку патрульних, які працювали на місці, дівчинка перебігала дорогу на червоне світло. Свідки також повідомили, що в цей день на перехресті проспекту Правди і вулиці Вишгородській могло трапиться ще кілька наїздів на пішоходів. Всьому виною некоректна робота світлофорів. Деталі події з'ясовує поліція.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: