У столиці з вівторка запрацюють дитячі муніципальні санаторії

У столиці з вівторка запрацюють дитячі муніципальні санаторії
Санаторії будуть заповненими лише на 50%

Із 27 липня столичні дітлахи зможуть розпочати реабілітацію та лікування у міських санаторіях

Завтра, 21 липня, відновлять роботу шість дитячих муніципальних санаторіїв. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Із 21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні дітлахи, які цього потребують, зможуть розпочати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібен санаторіям для оформлення путівок дітям», - написав Кличко. 

Він зазначив, що санаторії працюватимуть із дотриманням суворих санітарних правил та регламентів та будуть заповненими на 50%.

«Днями перевірили готовність до відновлення роботи після карантину дитячого санаторію «Орлятко» у Ворзелі. Санаторій має гастроентерологічний та ортопедичний профіль. Заклад частково відремонтували, утеплили, закупили спортивний інвентар, медичне обладнання та меблі, - повідомив мер столиці. - Також, дбаючи про здоров‘я наших дітей,  цього року плануємо  відкрити ще два відділення для реабілітації дітей з кардіоревматологічними захворюваннями - у санаторії «Лісова поляна» та ендокринологічними захворюваннями - у санаторії «Ялинка», - зазначив Віталій Кличко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: