У Вишгороді вже мріють отримувати 30 млн грн після переїзду обладміністрації

У Вишгороді вже мріють отримувати 30 млн грн після переїзду обладміністрації
Вишгородська міська рада

Приміщення на березі Київського моря, куди планувала переїхати адміністрація столичного регіону, передано владі Київщини

Вишгородська міськрада не залишає надій на переїзд губернатора і адміністрації Київської облдержадміністрації в місто. Нове сусідство дозволить збільшити надходження до міського бюджету від виплачуваних КОДА податків.

Про це в інтерв'ю KV розповів голова Вишгородської міськради Олексій Момот.

«Якщо до нас переїде більшість управлінь області, буде простіше налагоджувати спілкування. Вони будуть платити тут податки, а це більше 30 мільйонів в бюджет міста тільки з одного управління. Тому сподіваюся, що новий губернатор не зупинить процес переїзду КОДА в Вишгород», - сказав він.

Також мер Вишгорода зазначив, що їм все-таки вдалося відстояти будівлю інституту і припинити спроби бізнесменів обладнати його під житловий будинок.

«Нам вдалося зберегти будівлю інституту, як державну, але поки вона без опалення і електрики. Для використання зовсім непридатна», - додав він.

Нагадаємо, приміщення на березі Київського моря, куди планувала переїхати адміністрація столичного регіону, виведено зі сфери управління Фонду держмайна і передано владі Київщини. Втім, пакувати валізи поки рано. Новонабутий об'єкт потребує ремонту, а це справа нешвидка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: