У водяному полоні: на Київщині підтопило подвір’я приватних будинків

У водяному полоні: на Київщині підтопило подвір’я приватних будинків

Рятувальники відкачують воду з території приватних домоволодінь

Рятувальники продовжують роботи з відкачування води у Київській області. Так протягом доби вони тричі залучались до подібних робіт. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

«2 квітня о 10:39 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про підтоплення житлового будинку в селі Ходосівка, на вулиці Гоголя. На місце було направлено 1-е відділення 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Чабани і встановлено, що підтоплено підвальне приміщення приватного житлового будинку, де рятувальники провели роботу з відкачування води», – йдеться в повідомленні.

Цього ж дня о 10:50 до оперативно–диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про підтоплення житлових будинків у місті Боярка, на вулиці Андрія Шевича. Тут у воді опинилися 3 подвір’я та прилегла територія. Співробітники ДСНС відкачали 1000 куб. м води.

У Бородянському районі 2 квітня до служби порятунку звернулися жителі смт Клавдієво-Тарасове. Потрібно було надання допомоги у відкачуванні води з території приватних домоволодінь по вулиці Привокзальна. Роботи з відкачування води тривають.

Сьогодні, 3 квітня, на відкачування води залучались підрозділи ДСНС в м. Боярка Києво-Святошинського району, в селі Нові Петрівці Вишгородського району і в м. Бровари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: