Вбивство Ноздровської: слідчі знайшли суперечливі записки Россошанського

Вбивство Ноздровської: слідчі знайшли суперечливі записки Россошанського

Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський

Під час обшуків правоохоронці виявили дві записки авторства підозрюваного у вбивстві Юрія Россошанського

Слідчі виявили дві записки авторства Юрія Россошанського, в одній він зізнається у скоєнні вбивства юристки Ірини Ноздровської, в іншій заперечує свою провину.

Про це повідомляє «Еспресо» з посиланням на рішення Шевченківського райсуду.

«Під час обшуків місця подій 10 та 17 січня слідчі виявили дві записки авторства підозрюваного Юрія Россошанського. Зазначається, що в одній він зізнається у вчиненні умисного вбивства правозахисниці Ноздровської, а в іншій - заперечує свою причетність», - пише ЗМІ.

За словами підозрюваного, рукописні тексти (записки) він написав особисто без стороннього тиску та адресував їх дружині та дочці. Росошанський також  пояснив, що записка, у якій він заперечує свою причетність до скоєння умисного вбивства написана з метою уникнення відповідальності та у зв'язку з тим, що судова та правоохоронна система України є недосконалою та заангажованою.

Нагадаємо, 5 березня підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Як відомо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юристки Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави

Водночас захист родини Ноздровської сумнівається, що правозахисницю вбив Россошанський

Читайте матеріал «Главкома» Вбивство Ірини Ноздровської. Усі подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: