Велика пожежа під Києвом: згорів магазин і 12 квартир над ним

Велика пожежа під Києвом: згорів магазин і 12 квартир над ним
Пожежа у с. Чубинське
Фото: dtp.kiev.ua

За лічені хвилини вогонь з магазину перекинувся на другий житловий поверх будівлі

У понеділок, 4 лютого, о 19:55 до ДСНС надійшла інформація, що у с. Чубинське Бориспільського району по вул. Яблунева в двохповерховій будівлі магазину сталося загорання утеплювача зовнішньої стіни.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, о 21:00 пожежу локалізовано на площі близько 250 кв. м.

5 лютого о 00:08 пожежу ліквідовано.

До гасіння залучалося 32 чоловіки особового складу та 7 одиниць техніки.

Жертв та постраждалих немає.

23_31

Як повідомляє ТСН, внаслідок пожежі 12 осель вигоріли вщент, оскільки вогонь із супермаркету на першому поверсі будинку перекинувся на житлову частину.

За лічені хвилини вогонь дістався другого житлового поверху й охопив його цілком. Невдовзі зайнявся і дах. Люди вискакували хто в чому, аби лише врятуватись. Перші хвилини пожежі зафільмували жителі сусіднього будинку.

«Ми почули якийсь хлопок і одразу дружина говорить: щось скоїлося. Ми у вікно подивилися - тут від «Фори» полум’я і все почало горіти», - розповідають очевидці.

Дідуся, який не може ходити, довелось виносити. Ночувати погорільці розійшлися по знайомих, дві родини поїхали в готелі.

Вже поночі криміналісти на згарищі намагалися з’ясувати причину займання. За попередньою інформацією, завдані збитки будуть відшкодовувати власники магазину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: