Власник Mercedes, що заїхав на пішохідний «міст Кличка», катається без водійських прав

Власник Mercedes, що заїхав на пішохідний «міст Кличка», катається без водійських прав

Водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування у стані сп’яніння

Поліції досі не вдалося відібрати пояснення у водія Mercedes, який виїхав на новий пішохідно-велосипедний міст у Києві. Про це повідомила Патрульна поліція Києва.

Водій уникає спілкування з поліцейськими.

Сьогодні управління патрульної поліції у місті Києві направило чоловікові (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб протягом тижня взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення.

«У разі, якщо чоловік не з’явиться, справа буде розглянута за його відсутності, адже він попереджений про її розгляд у встановлений законом спосіб», - зазначили в поліції.

Зараз патрульні продовжують відбирати пояснення у очевидців події для кваліфікації вчиненого правопорушення.

Під час перевірки матеріалів інспектори також встановили, що ймовірний водій раніше вже позбавлений судом права керування транспортними засобами за керування у стані сп’яніння та має декілька постанов за керування автомобілем, будучи позбавленим такого права.

Наразі патрульна поліція вбачає в діях водія відразу кілька адміністративних правопорушень: керування автомобілем, будучи позбавленим такого права судом, рух транспортного засобу по пішохідній доріжці та створення аварійної ситуації.

Раніше в мережі з’явилося відео, на якому видно, що на новий скляний пішохідно-велосипедний міст у Києві, який у народі вже встигли назвати «мостом Кличка», заїхав автомобіль. Співробітники правоохоронних органів встановили власника Mercedes.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: