Всесвітньо відомі митці створять мурал на станції метро «Осокорки»

Всесвітньо відомі митці створять мурал на станції метро «Осокорки»
В метро розпочато реалізацію художнього проекту «More than Us»

Буде створено монументальний настінний розпис станції

На станції метро «Осокорки» у Києві розпочато реалізацію художнього проекту «More than Us». Йдеться про створення монументального настінного розпису станції. Про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен».

«Концепт муралу складається з поєднання восьми поглядів митців світового рівня, їх креативного бачення та думок на актуальні теми, що стосуються безпосередньо українського народу», - зазначають у метрополітені

Створення проекту починають митці Аполло Торес (Apollo Tores, Бразилія), який відомий своїми роботами у таких містах як Нью-Йорк, Сан-Паулу, Мілан, Рим, Хельсінки і в багатьох інших; та Метью Доун (MATTHEW DAWN, Бельгія) - знаний своїми муралами в усьому світі.

«Ціль проекту - об’єднання народу, підняття національного духу та патріотизму через призму художньої візуалізації міцності України з елементами соціальних цінностей. Митці хочуть звернути увагу на проблему територіальної цілісності України та підвищення її іміджу в сфері сучасного мистецтва на світовій арені», - повідомляють у метрополітені.

Проект здійснюється за підтримки Міністерства інформаційної політики України та сприяння Київської міської державної адміністрації. 

Завершення муралу планується 25 листопада 2018 року.

Нагадаємо,  у центрі Києва з’явився унікальний мурал від сучасної художниці Егле Жвірбліте.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: