Як «євробляхери» ганяли сина Порошенка київськими дворами (відео)

Як «євробляхери» ганяли сина Порошенка київськими дворами (відео)
Народний депутат Олексій Порошенко у Верховній Раді

Олексій Порошенко сподівався втекти від учасників акції протесту

У четвер, 12 липня, народний депутат, син президента України Петра Порошенка, Олексій Порошенко після закінчення засідання Верховної Ради намагався втекти від учасників акції протесту власників автомобілів іноземної реєстрації.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», «євробляхери», що заблокували центр Києва, намагалися не випускати з урядового кварталу народних депутатів, у яких завершилося вечірнє засідання.

Збуджені чоловіки погналися за Олексієм Порошенком, який сподівався, що його не впізнають, та намагався втекти дворами. Учасники акції протесту наздогнали нардепа в одному з дворів на вулиці Липській. Вони вимагали від Порошенка-молодшого пообіцяти, що Верховна Рада у п'ятницю, 13 липня, проголосує законопроект №8487 щодо зниження вартості розмитнення автомобілів на єврономерах.

Нагадаємо, у Києві проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Як повідомляв «Главком», 12 липня авто нардепа Павла Пинзеника у Києві збило чоловіка. Травмованого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

Сам Пинзеник вже прокоментував ЗМІ інцидент, який з ним стався у центрі Києва. Також він спростував інформацію, що автомобіль, в якому він знаходився, збив одного з протестувальників. 

Пинзеник залишив машину у супроводі великої кількості правоохоронців та районного начальника поліції.

Поліція відзвітувала про затримання одного учасника акції «євробляхерів».

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук заявив, що буде наполягати на «неупередженому та об’єктивному розслідуванні» нападу на автомобіль Павла Пинзеника. Також він погрожує стріляти в євробляхерів у випадку нападу на нього.

Читайте матеріал «Главкома»: «Їм - офшори, нам - дешеві машини!». Як журналісти з «євробляхерами» істину шукали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: