Засідання Київради перенесено на наступний тиждень

Засідання Київради перенесено на наступний тиждень
Мер ВІталій Кличко оголосив про перенесення засідання міськради

Засідання відбудеться 9 жовтня

Засідання Київради, яке мало відбутися сьогодні, 4 жовтня, перенесено на 9 жовтня.

Спочатку депутати повинні були зібратися о 10:00, але через напад на депутата Київради Сергія Гусовського засідання було перенесено на 14:00.

Однак, після виступу в залі Київради глави столичної поліції Андрія Крищенка мер ВІталій Кличко оголосив про перенесення засідання на наступний тиждень, повідомляє KV.

Як повідомлялося, у Київській міській раді перед початком засідання невідомі облили зеленкою та закидали яйцями депутата Сергія Гусовського. У зв’язку з цим засідання перенесено на 14:00

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції із закликом негайно виявити усіх винних у сьогоднішніх безладах у Київраді та нападі на Гусовського.

Сьогодні на розгляд Київради виноситься проект рішення, що стосується розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Прес-секретар Гусовського Володимир Анфімов не виключає, що напад пов'язаний із запланованим голосуванням за розірвання інвестиційного договору.

Поліція затримала 19 осіб, підозрюваних у причетності до нападу на депутата, відкрито два кримінальні провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: