У столиці з’явилося нове казкове місце з мудрою совою (фото, відео)

У столиці з’явилося нове казкове місце з мудрою совою (фото, відео)
Мурал на будинку на вул. Круглоуніверситетська, 7
Фото: Інформатор

Завдяки вуличним художникам в місті з'являються нові локації, де гості та жителі Києва можуть поринути у казку

У центрі Києва з'явився новий мурал. У тихому шкільному дворику за адресою Круглоуніверситетська, 7 оселилася казкова сова. Мудру птицю намалював вуличний художник Віталій Гідеван. На творіння він витратив 5 днів і 35 балонів фарби, повідомляє Інформатор.

Художник зазначив, що казки дають можливість зануритися в інший вимір, прожити нове життя.

«Читаючи одну і ту ж книгу, кожен представляє свій сюжет. Це джерело знань дає величезну силу - на звершення найбільших відкриттів, неймовірних споруд і героїчних вчинків. А в самому центрі столиці, в тихому шкільному дворику, тепер живе сова і ділиться своєю мудрістю з усіма бажаючими», - розповів Гідеван.

Завдяки йому й іншим вуличним художникам в місті з'являються нові локації, де гості та жителі Києва можуть показувати дітям сучасне мистецтво, яке привертає увагу до таких важливих питань, як проблеми екології, захисту тварин. Ну або просто робити яскраві селфі для Instagram і насолоджуватися атмосферою казки.

Як повідомлялося, нещодавно у Києві жителі 16-поверхового будинку у Святошинському районі зіпсували 45-метровий мурал, наклеївши поверх малюнка серпокрильця утеплювач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: