ЗМІ: У Чорноморську можливі дострокові вибори мера

 ЗМІ: У Чорноморську можливі дострокові вибори мера
Валерій Хмельнюк

З високою ймовірністю Хмельнюк залишить посаду міського голови

Міський голова Чорноморська Валерій Хмельнюк переніс важку операцію на серці. В одній із київських клінік Хмельнюку була зроблена операція на відкритому серці. Лікарі клініки змогли врятувати життя меру Чорноморська, поставивши три шунта.

На сьогоднішній день, за словами лікарів, Хмельнюк почуває себе задовільно. «Пацієнту потрібен спокій і інтенсивний медичний догляд у найближчі місяці. Період повної реабілітації займе не менше року. Пацієнтам, які перенесли подібні операції, як правило, дають третю групу інвалідності і встановлюється обмеження трудової діяльності», - кажуть в клініці.

Нагадаємо, Валерію Хмельнюку 73 роки. З 1983 року він працював першим секретарем Іллічівського міського комітету Комуністичної партії. А з 1994 року - беззмінний міський голова Чорноморська.

З високою ймовірністю Хмельнюк залишить посаду міського голови, після чого будуть оголошені дострокові вибори.

Найбільш ймовірні кандидати на посаду міського голови Чорноморська - народний депутат України Василь Гуляєв, який раніше обіймав посаду голови села Молодіжне Овідіопольського району, а також чинний заступник мера Юрій Крук, який раніше керував портами «Південний» та «Іллічівськ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: