Битва за Соціалістичну партію: Устенко подав позов до Мін'юсту

Битва за Соціалістичну партію: Устенко подав позов до Мін'юсту
У Соціалістичній партії стверджують, що їхній лідер все-таки Кива

Устенко просить суд визнати протиправними зміни щодо Соціалістичної партії України до державного реєстру

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Міністерства юстиції України.

Про це повідомляє прес-служба суду.

«До суду надійшов позов щодо внесення змін про Соціалістичну партію України у Реєстр Міністерства юстиції. Позивач – Петро Устенко просить суд визнати протиправними проведені державним реєстратором реєстраційні дії щодо неправомірного внесення змін щодо Соціалістичної партії України до державного реєстру підприємств та організацій. Також позивач просить суд зобов’язати відповідача скасувати відповідні дії та відновити ЄДР стосовно СПУ», - йдеться у повідомленні.

Наразі суд вирішує питання про відкриття провадження в даній адміністративній справі.

Як повідомлялося 4 лютого, Петро Устенко заявив, що мають докази того, що нещодавня перереєстрація цієї політичної сили в Мін'юсті була здійснена за допомогою сфальсифікованих документів, про що, на їх думку, не міг не знати міністр Петренко.

Прес-служба Соціалістичної партії України спростовувала інформацію Петра Устенка про рейдерське захоплення політсили Іллею Кивою.

У Соціалістичній партії також наголосили, що, відповідно до даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, із 24.01.2018 року і по нині Ілля Кива є головою Соціалістичної Партії України.

Крім того, наголосили у прес-службі, відповідно до Єдиного реєстру громадських формувань Ілля Кива обіймає посаду члена Політичної ради та Голови Соціалістичної Партії України.

Читайте також інтерв’ю Іллі Киви «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: