Бізнес і коронавірус. Відома американська мережа магазинів одягу оголосила про банкрутство

Бізнес і коронавірус. Відома американська мережа магазинів одягу оголосила про банкрутство
Магазин J Crew у Рокфеллер-центрі в Нью-Йорку 

Бренд J.Crew оголосив про банкрутство

У Сполучених Штатах мережа модного ритейлу J. Crew сьогодні подала заяву про банкрутство. The New York Times відзначають, що під загрозою знаходяться й інші мережі модного одягу - Neiman Marcus і Brooks Brothers.

J. Crew – це марка, яка була заснована в 1947 році та спеціалізувалася на речах в стилі препп. Це був перший мас-маркет-бренд, який представляв колекції на Тижнях моди в Нью-Йорку. А в кінці нульових грандіозну славу йому забезпечила Мішель Обама, яка прийшла в тотал-лук J.Crew на вечірнє шоу Джея Лено.

Незважаючи на популярність, справи у бренду йшли не дуже - до початку пандемії компанія була вже у боргах приблизно на $1,7 мільярда. У січні цього року J.Crew призначили нового CEO - Ян Сінгер, яка раніше була виконавчим директором Nike і Victoria's Secret. Вона планувала вивести дочірню марку Madewell на IPO, але в плани втрутився коронавірус.

Тепер контроль над материнською компанією J.Crew Group Inc перейде головним кредиторам бренду - хедж-фонду Anchorage Capital, який реструктурує борг. 

Як повідомив Нацбанк, в Україні інфляція у 2020 році прискориться, але перебуватиме в межах цільового діапазону 5% ± 1 в.п. За підсумками року споживчі ціни зростуть на 6%. Унаслідок карантинних обмежень для подолання пандемії та глобальної кризи українська економіка скоротиться на 5,0% у 2020 році, але відновить зростання на рівні близько 4% у наступні роки.

Нагадаємо, в Україні найбільших втрат від карантину, за оцінками Національного банку, зазнали індустрії туризму, розваг, індивідуальних послуг - через практично повну зупинку цих видів діяльності

До слова, раніше стало відомо, що відомий бельгійський футбольний клуб став банкротом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: