Болтон сказав, коли Трамп захоче зустрітися з Путіним

Болтон сказав, коли Трамп захоче зустрітися з Путіним

«Я не бачу обставин в доступному для огляду майбутньому, щоб така зустріч могла відбутися», - сказав радник президента США Джон Болтон

Радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон заявив, що зустріч лідерів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа не буде можлива до тих пір, поки Росія не поверне українські кораблі та звільнить моряків.

«Я не бачу обставин в доступному для огляду майбутньому, щоб така зустріч могла відбутися», - сказав Болтон, слова якого наводять американські ЗМІ.

Він пояснив, що зустріч не буде можлива, поки російська сторона не поверне Україні затримані під час інциденту в Керченській протоці кораблі і моряків.

Передбачалося, що Путін і Трамп проведуть повноцінну зустріч під час саміту «великої двадцятки», який проходив в Аргентині з 30 листопада по 1 грудня. Однак американський президент скасував переговори через затримання українських кораблів російськими прикордонниками. При цьому Трамп висловив надію на якнайшвидше врегулювання ситуації, після якого, як він запевнив, можна буде провести зустріч з президентом Росії.

Нагадаємо, генсек НАТО на спільній прес-конференції з президентом Петром Порошенком у Брюсселі 13 грудня заявив, що Північноатлантичний альянс засуджує дії Росії і закликає повернути затриманих у Керченській протоці українських моряків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: