Бойовики двічі обстріляли позиції сил ООС із гранатометів, поранений військовий: мапа боїв

Бойовики двічі обстріляли позиції сил ООС із гранатометів, поранений військовий: мапа боїв

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються

Від початку доби ворог двічі порушив режим припинення вогню. В обох випадках збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціям підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем. Внаслідок обстрілів один військовий отримав поранення. Про це повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил у Facebook.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил біля міста Мар'їнка з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» ворог з гранатометів різних систем обстріляв позиції українських захисників поблизу населеного пункту Попасна.

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Натиснути на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомлялось, Міністерство оборони України наразі з’ясовує обставини, за яких восьмеро військовослужбовців опинились у полоні бойовиків на тимчасово окупованій території Донбасу. «Щодо ситуації, яка сталась сьогодні зранку, ми зараз з’ясовуємо обставини. Єдине, що відомо, що зранку вони виїхали в штаб бригади для проведення звірки на чолі зі старшиною», — зазначив міністр оборони України Степан Полторак .

За попередньою інформацією, вісім військовослужбовців Збройних сил України зі складу Об’єднаних сил, у районі Новотроїцького на Донбасі на вантажівці відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово-окуповану територію, де були затримані бойовиками.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: