Бойовики «ІД» заживо спалили 19 жінок за відмову займатися з ними сексом

Бойовики «ІД» заживо спалили 19 жінок за відмову займатися з ними сексом

Сотні людей стояли і дивилися на їх страту

В іракському місті Мосул бойовики терористичної організації «Ісламська держава» заживо спалили 19 жінок-єзидок. Про це повідомляє The Independent з посиланням на курдські джерела.
За словами місцевого активіста Абдулли аль-Малли, жінок публічно спалили в залізних клітках за те, що вони відмовилися займатися сексом з бойовиками ІД. «Сотні людей стояли і дивилися на їх страту, - розповів аль-Малла. - Чи не було ніякої можливості врятувати їх від розправи».
Тисячі єзидок потрапили в полон до ісламістів, коли бойовики ІД захопили місто Синджар на північному заході Іраку в серпні 2014 року. Багатьох з них терористи використовують в якості секс-рабинь, жорстоко розправляючись з тими, хто відмовляється вступати з бойовиками в статевий зв'язок. Так, 20 квітня 2016 року повідомлялося про страту 250 жінок, які намагалися уникнути насильницького участі в «секс-джихаді».
Єзиди - курдська етноконфесійна група. Їх релігія поєднує в собі елементи зороастризму, християнства, іудаїзму та ісламу. Радикальні ісламісти вважають єзидів дияволопоклонниками.
Джерело: Lenta.ru

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: