Член уряду зізнався, що писав свою дисертацію під впливом наркотиків

Член уряду зізнався, що писав свою дисертацію під впливом наркотиків

За словами Тимофія Милованова, вживання марихуани його не вразило

Міністр Милованов стверджує, що «всі американці курять, а хто докторанти – вони просто смалять марихуану нон-стоп»

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, що під час перебування в США і написання дисертації пробував марихуану.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу «Прямий».

На запитання, чи вживав він наркотики, міністр заявив, що в Україні – ні, а ось у США курив марихуану.

«Ні, я не курю нічого… Скажу вам чесно: сигарети я курив сім разів у житті. Це коли мене «на слабо» брали в школі. Але я в той час займався вітрильним спортом, і якось у мене цей період – пити і курити – минув. А ось марихуану, це ж нелегально її курити, залежить від штату – в Колорадо зараз легально курити. Так ось марихуану в Україні я ніколи не курив, хоча це і нескладно в школі було або в університеті. Тому що ні. А ось знаєте, де я її курив і тільки там? Це коли в аспірантурі був на докторській (у США, – ред.). Всі американці курять, а хто докторанти – вони просто смалять марихуану нон-стоп. І там мені дали… Тільки в той період, коли мені потрібно було придумати дисертацію», – зазначив Милованов.

За словами міністра, вживання марихуани його не вразило.

«Воно якось не йде мені… Може, я неправильно якось курю – що курив, що не курив. Може, вони мене обманювали, просто мені насипали тютюну… Може, я якось реагую по-іншому. Я навіть кави не п’ю, хоча всі вчені сидять на каві. Я тільки чай п’ю», – заявив Милованов.

Як відомо, у 2001 році Милованов отримав ступінь магістра економіки у Вісконсінському університеті (США), і там же у 2004 році отримав ступінь доктора філософії з економіки.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що зараз у країні невідповідний час для прийняття рішень про легалізацію канабісу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: