Чорновіл стверджує, що Тимошенко в Ізраїлі з Коломойським

Чорновіл стверджує, що Тимошенко в Ізраїлі з Коломойським
Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський

Чорновіл наголосив, що «зустріч у Ізраїлі свідчить, що затівається щось дуже серйозне»

Політолог і екс-депутат Верховної Ради Тарас Чороновіл стверджує, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко перебуває разом з олігархом Ігорем Коломойським в Ізраїлі. Про це він написав у своєму facebook.

Зокрема Чорновіл зазначив, що «своїх джерел не оприлюднить», але через знайомого журналіста-розслідувача в Ізраїлі дізнався навіть додаткові факти.

«20 березня Юлія Володимирівна Тимошенко ще була в Раді й відповідно зареєструвалася, чого вже не відбулося ні вчора, ні сьогодні. Причина в тому, що вночі з 20 на 21-ше вона вже вилетіла до Ізраїлю в аеропорт Бен-Гуріон, де пройшла через V.I.P. зал. Але все ж була помічена, коли сідала в лімузин. За тими даними, про які довідався, вона прилетіла на зустріч з біглим олігархом Ігорем Коломойським, який уперше запропонував їй зустріч не в Женеві, а в Ізраїлі. Олігарх саме сюди переносить ті переговори, які не просто «а поговоріть» чи влаштувати інформаційну атаку, а потребують консолідації ресурсів, участі радників, технологів тощо», - повідомив політолог.

Чорновіл наголосив, що «зустріч у Ізраїлі свідчить, що затівається щось дуже серйозне».

«Тепер до суті. Юлія Володимирівна оселилася в готелі Хаят вже мала зустріч з олігархом, але після неї не відлетіла до Києва, а залишилася, імовірно для участі в якихось ширших форматах нарад. Організацією візиту та супроводом займався Арон Майберг та компанія Medvinski VIP servise, яка належить вихідцям з України братам Ігорю та Олександру Медвінскі», - розповів екс-нардеп.

Чорновіл припускає, зокрема, що «після провалу Савченко нам слід чекати найближчим часом нових дуже серйозних збурень».

«До речі, завдяки цьому візиту Тимошенко й за притягнення до відповідальності Савченко голосувати не буде», - резюмував Чорновіл.

Напередодні народний депутат Надія Савченко заявила, що лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко спілкувалася з ватажком бойовиків «ДНР» Олександром Захарченком.

Нагадаємо, Верховна Рада в четвер, 22 березня, розглядає питання щодо надання дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

З цього питання на засіданні доповідає генеральний прокурор Юрій Луценко. Як відомо, сьогодні зранку регламентний комітет підтримав всі три подання генпрокурора проти Савченко.

Генеральний прокурор Юрій Луценко 15 березня у парламенті заявив про наявність у слідства незаперечних доказів того, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала теракт у ВР. Зокрема, за його словами, Савченко хотіла використовувати дві гранати для підриву урядової ложі, за допомогою мінометів обвалити купол ВР, а людей розстріляли б із автоматів. Того ж дня генпрокурор направив до парламенту подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Савченко.

Читайте також статті: 

Луценко проти Савченко. Сюрреалістична провокація чи держпереворот з мінометами?

Надія Савченко: від героїні до терористки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: