Регламентний комітет підтримав всі три подання генпрокурора проти Савченко

Регламентний комітет підтримав всі три подання генпрокурора проти Савченко
Надія Савченко

Рада голосуватиме щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата

Регламентний комітет парламенту підтримав всі три подання Генпрокурора щодо: притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Як повідомлялось, комітет не отримав письмових пояснень нардепа Надії Савченко, яку звинувачують в організації теракту, тому що вона їх не надсилала. «Ви не одержали їх, тому що я їх не надсилала. Всі пояснення, які я вважатиму за необхідне, я вам надам», - коротко сказала Савченко.

Як повідомлялось, серед іншого Савченко повідомила, що за часів служби у Збройних силах України піддавалася перевірці щодо психічного стану кожні пів року. 

Відео засідання можна подивитися тут.

Нагадаємо, 15 березня генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради поданнязвернувся до парламенту з притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко. 20 березня, Надія Савченко провела брифінг, основною метою якого було виправдатися по кожному з пунктів обвинувачення Генпрокуратури. Щоправда, нардеп не була до кінця відвертою: вона не називала прізвища фігурантів історії, а обмежилась формулюванням «об’єкт А» і уточнила, що це не одна людина, а кілька.

Читайте також матеріал «Главкома» Луценко проти Савченко. Сюрреалістична провокація чи держпереворот з мінометами?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: