Демократія в Україні себе обезчестила – Савченко

Демократія в Україні себе обезчестила – Савченко

Савченко: Люди, які були депутатами хоч в одному скликанні, більше не повинні бути депутатами ніколи

Фото: Станіслав Груздєв / «Главком»

Народний депутат виступає за радикальне оновлення політичного класу в Україні

Народний депутат Надія Савченко виступає за радикальне оновлення політичного класу в державі і каже, що демократія в Україні себе обезчестила. Відповідну заяву вона зробила в інтерв’ю «Главкому».

Зокрема, вона сказала, що у разі проведення дочасних парламентських виборів, вона б узяла у них участь разом зі своєю партією.

«Я декларую таку концепцію: люди, які були у владі, більше не повинні там бути. Люди, які були депутатами хоч в одному скликанні, більше не повинні бути депутатами ніколи. Вони можуть бути радниками, помічниками депутатів. Демократія в Україні себе обезчестила. Людям треба показати, що таке біле і чорне, щоб за ширмою нового не прийшло старе. Треба показати контраст – створити щось несхоже на те, що є сьогодні», - сказала вона.

Нагадаємо, Савченко пояснила, чому раніше вона проводила чимало акцій із вимогами звільнити заручників Кремля, брала активну участь у звільненні полонених, і чому зараз спостерігається певний спад її активності у цьому напрямі. За її словами, ЗМІ «перетворюють на лайно» все, що пов’язане з нею.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: