Денісова прибула в колонію до Сенцова

Денісова прибула в колонію до Сенцова
Людмила Денісова чекає на зустріч із Олегом Сенцовим 

Омбудсмен відвідає Сенцова в російському Лабитнангі

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова прибула до Лабитнангів у колонію, де утримують українського режисера Олега Сенцова.

Як повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в офісі омбудсмена, Денісова очікує зустрічі з керівництвом виправної установи.

Раніше повідомлялося, що Денісова прибула до Саліхарда, що за 22 км від Лабитнангів.

Зазначимо, вчора у Росії Денісова провела зустріч з російським омбудсменом Тетяною Москальковою. Тоді вони домовилися відвідати 34 в'язнів з обох сторін. Тоді Денісова також зазначила, що питання з візитом до Олега Сенцова залишається відкритим.

«Тому що ми наполягаємо на якомога швидшій поїздці до Салехарду, де тримається Олег. Зі своєї сторони, Росія пропонує можливу дату візиту після 22 червня. Нас це категорично не влаштовує! Ми будемо далі наполягати на тому, щоб ми поїхали туди найближчими днями», - пояснила вона. 

Напередодні США в ОБСЄ закликали Росію негайно звільнити українського режисера-політв’язня Кремля Олега Сенцова та інших незаконно утримуваних українців.

Нагадаємо, 14 червня Європейський парламент ухвалив резолюцію з закликом негайно звільнити ув'язненого у РФ українського режисера Олега Сенцова, який відбуває покарання у колонії за Полярним колом.

Також у США представили резолюцію щодо порушень РФ релігійних свобод у Криму і на Донбасі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: