Денісова вимагає, щоб Росія надала Бекірову повноцінне лікування

Денісова вимагає, щоб Росія надала Бекірову повноцінне лікування

Адвокат відвідав Бекірова 23 січня

Денісова заявила, що за словами адвоката, який відвідав політв’язня 23 січня, Бекірову «стало значно гірше»

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до російського омбудсмена Тетяни Москалькової з вимогою надати повноцінне лікування кримському татарину Едему Бекірову, який утримується в СІЗО в Сімферополі.

Про це Денісова написала у Facebook.

Вона зазначила, що раніше у телефонній розмові Москалькова повідомила, що політв‘язня переведуть до Сімферопольської лікарні імені Семашка на медичне обстеження та лікування, яке буде тривати два тижні. «Замість цього Едема Бекірова через три дні повернули до спецблоку Сімферопольського СІЗО», - зауважила омбудсмен.

Денісова заявила, що за словами адвоката, який відвідав політв’язня 23 січня, Бекірову «стало значно гірше».

«Відсутні результати медичного обстеження, якого так потребує хворий. Це означає, що Едему не надається кваліфіковане та ефективне медичне лікування», - підкреслила омбудсмен.

Денісова звернулася до Москалькової із проханням «надати Едему Бекірову та його адвокатам копію медичного висновку, та сприяти забезпеченню громадянина України повноцінним лікуванням, відповідно до лікарських рекомендацій».

Нагадаємо, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що у Бекірова різко погіршився стан здоров’я. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: