Дві третини росіян хочуть лишити Путіна на четвертий строк

Дві третини росіян хочуть лишити Путіна на четвертий строк
Володимир Путін

Тільки 26% росіян вірять, що до 2018 року в Росії може з'явитися лідер, здатний замінити Путіна

Кількість росіян, які бажали б бачити Володимира Путіна президентом після 2018 року, досягло максимуму з жовтня 2012 року (63%). Такі дані дослідження «Левада-центру».

Число тих, хто не хоче четвертого путінського терміну, за чотири роки впала з 40 до 19%. При цьому тільки 26% респондентів (проти 49% в 2012 р.) вірять, що до 2018 року в Росії може з'явитися лідер, здатний замінити Путіна.

3_01

До президентських виборів у РФ у 2018 р. залишається трохи більше року і люди розуміють, що картина вже склалася, каже соціолог «Левада-центру» Денис Волков.

«Протягом останніх місяців видно поліпшення самопочуття росіян. Тому готовність голосувати за Путіна до виборів буде швидше за все знижуватися, але повільно. А оскільки немає загрози різкого падіння рейтингу, то є ймовірність, що в президентській кампанії братимуть участь активні гравці, щоб підвищити до неї інтерес. Мабуть, коли буде обговорюватися сценарій кампанії, звертати увагу будуть саме на те, з якою швидкістю знижується рівень підтримки Путіна», - вважає Волков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: