Екс-соратник Каськіва оприлюднив його партійне прізвисько

Екс-соратник Каськіва оприлюднив його партійне прізвисько

«Це було б смішно, якби не було так сумно»

Нинішній генеральний прокурор Юрій Луценко знайомий із екс-головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславом Каськівим давно, і поведінка екс-чиновника Януковича – це фактично виклик Луценку. Отже, Генпрокуратура має показати політичному зрадникові свої можливості. Про це сказав Радіо Свобода Андрій Юсов, який разом із Каськівим був співзасновником громадянського руху «Пора».
«Коли він перекинувся на бік Януковича, це було розширення його бізнес-активності. Цитати Бальцеровича і портрет Степана Бандери в кабінеті були романтичними, але до переконань Каськіва не мали жодного стосунку», – заявив він.
Юсов розповів, що ще до політичної зради в Каськіва була виразне партійне прізвисько – Барига. «Це було б смішно, якби не було так сумно. Каськів міг би бути головним героєм нового «Золотого теляти», якби Ільф і Петров були живі. Але їх уже немає, є лише українська прокуратура, яка має поставити крапку в цьому романі і розповісти, чим закінчилася історія українського Остапа Бендера», – говорить Юсов.
Нагадаємо, що Каськіву загрожує звинувачення у розтраті майна в особливо великому розмірі (ст. 191, ч. 5) і службовому підробленні (ст. 366, ч. 2). Статті передбачають суворе покарання: ув’язнення до 12 років і конфіскацію майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: