Генпрокуратура перевірить декларацію Порошенка

Генпрокуратура перевірить декларацію Порошенка
Петро Порошенко

Луценко розповів, що Порошенко багато років поспіль декларував приблизно однакові статки

Генеральна прокуратура України перевірить електронну декларацію Президента України Петра Порошенка, як і всі інші. Про це сказав Генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Буде перевірятися (декларація Петра Порошенка - ред.), як і всі інші. Як ви знаєте, Президент нашої держави задекларував достатньо великі статки, які були предметом його декларації і в попередні роки. Це знімає більшість запитань, бо ці кошти не виникли нізвідки», - сказав він.

За словами Луценка, багато років підряд Порошенко як громадянин і держслужбовець, як народний депутат декларував майже ті самі статки. «Але так само, як і всі інші, він підлягає перевірці і з боку НАБУ, і з боку НАЗК, і з боку ГПУ», - додав він.

Нагадаємо, вчора Луценко назвав імена депутатів, які не подали е-декларації.

Також в Службі безпеки України заявили, що всі співробітники заповнили е-декларації, однак ці дані не можуть бути доступними для широкої громадськості.

Як повідомлялося раніше, прем’єр-міністр хоче, щоб керівники державних компаній також заповнювали електронні декларації.

Як відомо, 30 жовтня о 24:00 в Україні завершився перший етап е-декларування. На першому етапі електронного декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб було подано 103 046 щорічних декларацій.

Читайте також статтю Главкома: Найбагатші податківці країни. Топ е-декларацій верхівки ДФС

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: