Генпрокурор США готовий піти у відставку через сварку з Трампом

Генпрокурор США готовий піти у відставку через сварку з Трампом
Генпрокурор США Джефф Сешнс

Сешнс «відмовився від розслідування» про втручання Росії в американські вибори

Генпрокурор США Джефф Сешнс заявив, що готовий піти у відставку через розбіжності з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на високопоставленого представника адміністрації.

Джерела телеканалу повідомили, що в останні кілька тижнів Трамп і Сешнс «провели серію гарячих обмінів» після того, як Сешнс «відмовився від розслідування» про втручання Росії в американські вибори.

«У якийсь момент Сешнс заявив, що він буде готовий піти у відставку, якщо Трамп більше не хоче його бачити там (на посаді, - ред.).

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон нещодавно заявив, що втручання Росії у вибори президента США є добре задокументованим.

Міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в 2016 році.

У січні американські спецслужби розсекретили і оприлюднили спільний звіт про втручання РФ у виборчу кампанію в США. Американські розвідники дійшли згоди щодо того, що російське вище керівництво, включаючи президента Путіна, особисто причетний до кампанії з незаконного впливу на хід президентських виборів в США з метою завдати шкоди шансам Гілларі Клінтон на обрання президентом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: