Глава Нацполіції про вбивство Окуєвої: не виключаю, що це теракт

Глава Нацполіції про вбивство Окуєвої: не виключаю, що це теракт
Глава Нацполіції України Сергій Князєв

«Якщо людина мертва, то це вбивство. Не виключаю, що це теракт», зазначив Князєв

Глава Нацполіції України Сергій Князєв прокоментував журналістам вбивство Аміни Окуєвой.

«Я можу підтвердити, що скоєно вбивство, - одна людина загинула, одна - лежить в лікарні, його життю немає небезпеки. Постраждалим займаються лікарі, його оперують», - цитує Князєва «Цензор.нет»

«Хто злочинці, ми поки не знаємо», - додав він.

Глава Нацполіції не відповів на запитання про мотиви вбивства. Він сказав, що правоохоронці працюють над встановленням злочинців.

«Якщо людина мертва, то це вбивство. Не виключаю, що це теракт. Але нехай над цим працюють слідчі і прокурори», - заявив Князєв.

«Події були, є і, на жаль, будуть, тому що війна в нашій країні не закінчилася», - резюмував він.

Як повідомляв «Главком», ввечері 30 жовтня автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення. Подружжя перед обстрілом поверталося до Києва з іншого регіону.

В поліції заявили, що Окуєву та Осмаєва розстріляли з автоматичної зброї, вони відмовились від охорони після попередньої замаху 1 червня 2017 року. Прокуратура вже має декілька головних версій вбивства Окуєвої.

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  У Київській області та сусідніх регіонах введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу. Обстріл він вважає замахом на них обох. І бачить у ньому російський слід, як і в ситуації з нардепом Мосійчуком.

В мережі з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом. 

Читайте також: Зухвале убивство під Києвом. Хто така Аміна Окуєва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: