Прокуратура має декілька головних версій вбивства Окуєвої

Прокуратура має декілька головних версій вбивства Окуєвої
Аміна Окуєва

У прокуратурі запевняють, що підключили усі технічні та правоохоронні засоби, що розкрити злочин

Прокурор Київської області Дмитро Чібісов заявив, що слідство вже має кілька головних версій вбивства Аміни Окуєвої, вони відпрацьовуються.

Про це він заявив журналістам на місці злочину.

«Аміна загинула, чоловіку зараз надається медична допомога. Вона була на пасажирському сидінні. Підключили усі технічні та правоохоронні засоби, що розкрити цей злочин. Я зараз їду, щоб оглядати одну з місцевостей, де можливо має місце причетність до злочину», - зазначив прокурор.

Як повідомляв «Главком», ввечері 30 жовтня автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення. Подружжя перед обстрілом поверталося до Києва з іншого регіону.

В поліції заявили, що Окуєву та Осмаєва розстріляли з автоматичної зброї, вони відмовились від охорони після попередньої замаху 1 червня 2017 року

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  У Київській області та сусідніх регіонах введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу. Обстріл він вважає замахом на них обох. І бачить у ньому російський слід, як і в ситуації з нардепом Мосійчуком.

В мережі з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом. 

Читайте також: Зухвале убивство під Києвом. Хто така Аміна Окуєва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: