Голова «АвтоЄвроСили» буде створювати політичну партію

Голова «АвтоЄвроСили» буде створювати політичну партію
Олег Ярошевич

«АвтоЄвроСила» хоче встановлювати чіткі правила і політичні вимоги до влади

Організація «АвтоЄвроСила» прийняла рішення створювати політичну платформу – об’єднання громадських організацій.

Про це в ефірі програми на телеканалі ZIK заявив голова ГО «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич.

Відповідаючи на запитання глядача про те, коли ГО «АвтоЄвроСила» перетвориться в політичну партію і хто її очолюватиме, пан Ярошевич сказав, що якщо громада організації не прийме рішення стати політичною силою, він як голова організації не буде цього робити.

«Також людям вирішувати, хто стане головою. У нас демократія, і ми вирішуємо тільки колективно. Коли ми створювали відокремлені підрозділи, ми робили головами організацій людей, яких вибирала сама громада. Ми їх призначали, і природним шляхом утворювалися лідери. І сьогодні ці лідери мають свій авторитет. Не я як голова ГО, а Рома Старченко в Харкові, Володя Станішевський в Одесі, Олександр Марцинківський у Вінниці, Олег Наконечний у Львові. Сьогодні я буду говорити від їхнього імені, але з їхньої згоди», – пояснив Ярошевич.

За його словами, вони дійшли до певної сходинки, через яку треба переступати або розвертатися і йти назад. Тому організація прийняла рішення створювати політичну платформу – об’єднання громадських організацій.

«Ми будемо встановлювати чіткі правила і політичні вимоги до влади, тому що більш ніж за два з половиною роки ми використали всі законні методи боротьби з владою за свої права», – аргументував голова ГО «АвтоЄвроСила».

Нагадаємо, що Олег Ярошевич спалив свій Toyota Land Cruiser на знак протесту проти закону щодо розмитнення машин на європейських номерах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: