Гройсман обіцяє вже цього тижня внести проект бюджету в Раду

Гройсман обіцяє вже цього тижня внести проект бюджету в Раду

Гройсман наголосив на тому, що це буде абсолютно чесний бюджет

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що цього тижня уряд внесе до Верховної Ради проект бюджету на 2017 рік. Про це він сказав у традиційному зверненню до співвітчизників на своїй сторінці в Facebook.
«Хочу поділитись з вами планами Уряду на цей тиждень. Вже цього тижня Уряд внесе до Парламенту проект бюджету на 2017 рік», - сказав прем’єр.
Він наголосив на тому, що «це буде абсолютно чесний бюджет із зрозумілими доходами і видатками». «Ми започатковуємо основні пріоритети – оборона і безпека, збереження децентралізації, будівництво доріг, запуск програм енергоефективності, підтримка аграріїв і фермерів, щоб у них була можливість виробляти якісний національний продукт. Ще одне важливе завдання – підтримка освітян. В цьому році ми запустимо процес підвищення заробітних плат для українських вчителів», - повідомив Гройсман.
Він висловив сподівання, що дискусія з експертами і народними депутатами допоможе сформувати максимально збалансований і ефективний бюджет, який стане планом дій на наступний рік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: