Гройсман придумав, як покарати Лінчевського за скандальну заяву

Гройсман придумав, як покарати Лінчевського за скандальну заяву
Зустріч Гройсмана із Супрун та Лінчевським
Фото: Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України

У свою чергу заступник Супрун висловив жаль з приводу того, що його слова були перекручені

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запропонував заступнику голови МОЗ Олександру Лінчевському у позаробочий час попрацювати у хоспісі або онкологічній лікарні. Про це він сказав під час зустрічі з Лінчевським та в. о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун у вівторок, 12 червня.

«Пропоную більше приділити увагу у вашій професійній діяльності як лікаря догляду, супроводженню й лікуванню онкохворих. Знайдіть хоспіс, онколікарню - в позаробочий час, як фаховий лікар і добра людина - допоможіть і підтримайте», - звернувся Гройсман до Лінчевського.

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів, прем’єр підкреслив, що важливо, щоб «люди, особливо ті, які мають відношення до медицини, мали добре серце».

У свою чергу Лінчевський висловив жаль з приводу того, що його слова, взяті з закритого засідання, були перекручені, хоча насправді йшлося якраз про захист програми допомоги онкохворим.

«Я залишаюся лікарем. У вільний, поза міністерством, час я працюю в лікарні, бачу пацієнтів щодня», – сказав Лінчевський.

Нагадаємо, у соцмережах масово обурилися заявою чиновника МОЗу, який на засіданні Рахункової палати заявив, що кожен четвертий українець, хворий на рак, лікується за кордоном неефективно, ці хворі помирають.  

У міністерстві охорони здоров’я України прокоментували виступ Лінчевського.

Голова Рахункової палати України Валерій Пацкан оприлюднив на своїй сторінці у Facebook посилання на аудіозапис скандального виступу Лінчевського.

У свою чергу прем'єр-міністр  Володимир Гройсман доручив відкрити дисциплінарне провадження щодо заступника глави МОЗу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: