«Інтер» не збирається змінювати редакційну політику

«Інтер» не збирається змінювати редакційну політику
УНІАН

Директор компанії «Національні інформаційні системи», яка виробляє новини на «Інтері», не розуміє претензій до їх якості

«Національні інформаційні системи», які виробляють новинний контент для телеканалу «Інтер», не змінюватимуть редакційну політику на вимогу протестувальників. Про це в ефірі Громадського заявив директор компанії «Національні інформаційні системи» Олександр Пилипець.

«За новини мені не соромно, а навіть гордо. Політика інформаційна новин не буде змінюватися, звісно. А що там змінювати?», — наголосив Пилипець. За його словами, після нападу на офіс телеканалу керівництво суттєво збільшило кількість охорони будівлі.

Нагадаємо, 4 серпня, на вулиці Щусєва, почалася пожежа в будівлі телеканалу «Інтер». До пожежі декілька чоловік підпалили під офісом телеканалу шини і скандували «Інтер – агент Москви».

В результаті пожежі у будівлі «Інтера» постраждали люди. Зокрема, журналістка телеканалу отримала травму хребта під час пожежі.

За підозрою у підпалі будівлі «Інтера» було затримано 6 осіб, повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко, проте згодом їх відпустили.

5 вересня, пікетувальники поставили намети і заявили про безстрокову акцію. Попри ці дії «Інтер» не подав заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Тим часом, Порошенко доручив Луценку взяти під особистий контроль розслідування щодо «Інтера».

5 та 6 вересня пікетувальники почали блокування головного офісу телеканалу. Вдень 6 вересня вони призупинили блокування нібито за домовленістю із телеканалом. Проте керівництво телеканалу «Інтер» спростовує досягнення будь-яких домовленостей із екс-добробатівцями, які протестували під офісом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: