Італійська компанія Ernest Airlines скасувала два рейси у львівському аеропорту

Італійська компанія Ernest Airlines скасувала два рейси у львівському аеропорту

Авіакомпанія не надає пояснень про причини скасування рейсів

У понеділок, 2 липня, італійська авіакомпанія Ernest Airlines без пояснень скасувала рейси Неаполь - Львів та Львів - Неаполь. Про це повідомила речниця львівського аеропорту Ольга Ковалик, передає Zaxid.net.

Як повідомила Ковалик, авіакомпанія не надає пояснень про причини скасування рейсів.

«Не можу надати вам жодної інформацій, оскільки авіакомпанія нам не надає інформації з цього приводу», - сказала Ковалик.

За її словами, наразі у Львові перебувають 50 з 75 пасажирів, які вчора мали полетіти до Неаполя. Вчора, 1 липня, через скасування рейсу їх поселили у готель, а сьогодні їм продовжили проживання до завтра. Частина пасажирів, які не захотіли чекати на рейс у Львові, 2 липня полетіли у Рим, звідки Ernest Airlines має забезпечити трансфер у Неаполь.

Тим часом інші пасажири купували квитки на рейси інших авіакомпаній. У прес-службі львівського аеропорту не знають, скільки пасажирів очікують на рейс з Неаполя до Львова.

У вівторок, 3 липня, за розкладом має відбутись рейс з Неаполя до Львова, а також зі Львова у Неаполь. Однак чи пасажирам, які у неділю мали прилетіти до Львова з Неаполя, а також до Неаполя зі Львова, запропонують місця на авіарейси 3 липня наразі невідомо. Зазначається, що авіакомпанія уже другий день скасовує рейси з Неаполя до Львова та у зворотному напрямку.

Журналістам наразі не вдалося додзвонитися до авіакомпанії, щоб дізнатися у них причину скасування рейсів. Телефони, вказані на сайті, не відповідають.

Натомість з туніського аеропорту, де українські туристи вже декілька днів чекають вильоту, у понеділок, 2 липня, заплановані ще два рейси до Львова. 

Як стало відомо, туроператор JoinUp скасовує усі рейси на Іспанію з Одеси, Львова та Запоріжжя. Туристам обіцяють компенсацію.

Сьогодні стало відомо, що українські туристи тепер застрягли в аеропорту Пальма-де-Майорка.

У понеділок, 2 липня, до України вилетів літак з українськими туристами, які декілька днів не могли повернутися з Тунісу на батьківщину.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Мінінфраструктури вимагатиме від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel. Омелян тоді повідомив, що в Україну вже повернули 770 українських туристів, ще залишається близько 800.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: