Італійський Рух п’яти зірок відкидає можливість коаліції із праворадикалами у Європарламенті

Італійський Рух п’яти зірок відкидає можливість коаліції із праворадикалами у Європарламенті
 Роберт Фіко перебуває у Брюсселі 

Спікер Палати депутатів Італії відвідує Брюссель

Представник італійської політичної сили «Рух п’яти зірок» Роберт Фіко, який зараз перебуває із візитом в Брюсселі, заявив про те, що дана політична сила виключає можливість блокування із такими політиками як Марін Ле Пен після виборів до Європейського парламенту в травні 2019 року. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Фіко, який очолює Палату депутатів Італії, оголосив про намір зустрітися із представниками всіх фракцій Європарламенту перед тим як вирішити до якої із них приєднається «Рух п’яти зірок» наступного року. На сьогодні дана політична партія Італії входить в фракцію «Європа свободи і прямої демократії», до якої також належить Партія незалежності Великої Британії.

«Національне об’єднання» Марін Ле Пен входить разом із іншою італійською партією «Ліга півночі» в об’єднання «Європа націй і свободи» в Європарламенті. До цього лідер «Руху п’яти зірок» віце-прем’єр Італії Луїджі Ді Майо повідомив про те, що дана політична сила хотіла б створення альтернативного руху на противагу лівим і правим. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: