Ізраїль за два місяці відмовив у в'їзді в країну 643 українцям

Ізраїль за два місяці відмовив у в'їзді в країну 643 українцям

Прикордонний контроль в аеропорту Тель-Авіва

У 2018 році Ізраїль не впустив до країни 7730 громадян України, а з початку 2019 року - вже 643 українця

З початку 2019 року Ізраїль відмовив у в'їзді 643 українцям. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на дані Державної прикордонної служби України.

Видання зазначає, що у 2018 році Ізраїль не впустив до країни 7730 громадян України, а з початку 2019 року - вже 643 українця, незважаючи на дію безвізового режиму між країнами.

Зокрема, для порівняння, Україна за перші два місяці 2019 року не впустила в країну 162 ізраїльтянина. Причиною є в основному недостатня кількість грошей або необґрунтована мета і маршрут свого візиту.

Також видання наводить історії українців, яких без будь-яких причин затримували в аеропорту Бен-Гуріон, допитували і жорстоко поводилися.

Міграційні служби Ізраїлю вважають, що українці їдуть в країну виключно для того, щоб залишитися там і нелегально працювати.

Раніше ЗМІ повідомили, що Міністерство закордонних справ України не виключає скасування безвізового режиму з Ізраїлем, якщо на кордоні цієї країни будуть систематично порушуватися права українських туристів.

Згодом речниця Міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко спростувала інформацію про можливість скасування безвізового режиму з Ізраїлем через систематичні порушення прав українських туристів.

Як відомо, 15 лютого в аеропорту «Бориспіль» 35 громадянам Ізраїлю відмовили у в'їзді на територію України через відсутність достатніх коштів або непідтверджену мету візиту. У свою чергу Ізраїль на знак протесту затримав цілий літак з України зі 140 українськими громадянами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: