Ізраїльська поліція чотири години допитувала прем’єр-міністра Нетаньяху

Ізраїльська поліція чотири години допитувала прем’єр-міністра Нетаньяху
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху

Прем'єр-міністра Ізраїлю і його дружину підозрюють в отриманні дорогих подарунків

Ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху був допитаний поліцією у рамках розслідування про отримання ним дорогих подарунків.

Про це йдеться в заяві поліції, повідомляє Times of Israel.

Допит глави уряду тривав понад чотири години. Приводом для розслідування стали повідомлення про те, що Нетаньяху і його сім'я отримували великі подарунки, вартістю понад 100 тис. шекелів (понад 28 тис. доларів, - ред.) від продюсера Арнона Мільчана, серед яких - дорогі сигари, шампанське і предмети розкоші. Зокрема, про такі подарунки повідомив особистий помічник Мільчана.

Видання зазначає, що за останні кілька років сума, яку Мільчан витратив на подарунки подружжю прем'єр-міністра становить 150-600 тис. доларів.

Сам Нетаньяху спростовує звинувачення - він не заперечує факт отримання подарунків, але оцінює їх у набагато меншу суму, стверджуючи, що отримував їх як друг продюсера, без корисливих мотивів.

Нагадаємо, 3 серпня поліція Ізраїлю повідомила верховний суд країни, що прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху підозрюють у хабарництві, шахрайстві та зловживанні довірою.

Восени слідство у справі ізраїльського прем’єра зацікавилося продюсером «12 років рабства»  Арноном Мілченом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: