Скандал в Ізраїлі: прем’єра країни підозрюють у шахрайстві

Скандал в Ізраїлі: прем’єра країни підозрюють у шахрайстві
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху

Поліція Ізраїлю підозрює, що Біньямін Нетаньяху міг отримувати незаконні подарунки від заможних друзів

Поліція Ізраїлю повідомила верховний суд країни, що прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху підозрюють у хабарництві, шахрайстві та зловживанні довірою. Про це в четвер, 3 серпня, повідомили ізраїльські медіа.

Колишній помічник Нетаньяху Арі Хароу веде переговори з поліцією щодо можливого надання ним свідчень проти прем'єра в обмін на скорочення покарання в інших справах. У зв'язку з цим суд наклав заборону на розголошення інформації до 17 вересня.

Поліція підозрює, що Нетаньяху міг отримувати незаконні подарунки від заможних друзів, зокрема, від австралійського мільярдера Джеймса Пекера та голлівудського продюсера Арнона Мілчана. Окрім того, згідно з матеріалами окремої справи, прем'єр Ізраїлю нібито домовився з медіагрупою Yediot Ahronot про послаблення їхніх конкурентів у обмін на сприятливе висвітлення діяльності Нетаньяху.

Як повідомлялося, визнаний винним у хабарництві 71-річний колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт 16 місяців провів у в'язниці та у липні був звільнений достроково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: