Кабмін призначив нову тимчасову очільницю ДАБІ

Кабмін призначив нову тимчасову очільницю ДАБІ
22 жовтня уряд звільнив попереднього керівника ДАБІ Богдана Федоренка

Урядовці призначили Ірину Король тимчасово виконувати обов'язки голови Державної архітектурно-будівельної інспекції

Кабінет міністрів сьогодні, 26 жовтня, на позачерговому засіданні призначив тимчасово виконувачкою обов'язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Ірину Король. Про це написав представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан на своїй сторінці у Facebook.

«Урядовці призначили Король Ірину Миколаївну тимчасово виконуючою обов'язки голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України (заступниця директора Департаменту - начальник відділу методології та нагляду за видачею дозволів на виконання будівельних робіт Департаменту дозвільних процедур ДАБІ)», – написав Мокан.

Він додав, що уряд проєктами розпоряджень призначив Михайла Лева першим заступником голови Державного космічного агентства України та Марину Смірнову – заступницею голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Обидва призначення – шляхом укладення з ними контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Нагадаємо, 22 жовтня уряд звільнив тимчасово виконувача обов'язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Богдана Федоренка.

Також 22 жовтня Кабінет міністрів звільнив виконувача обов’язків голови Державної митної служби Андрія Павловського і призначив на цю посаду заступника голови служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгенія Єнтіса.

21 жовтня повідомлялося, що СБУ провела масштабну спецоперацію щодо «будівельної мафії». Правоохоронці провели 50 обшуків в ДАБІ, в офісах і за місцем проживання широкого кола осіб, що мають відношення до будівельного бізнесу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: