Кабмін звільнив керівника Держмитниці

Кабмін звільнив керівника Держмитниці
Андрія Павловського уряд призначив виконувачем обов'язків голови Держмитниці 19 серпня

Новим виконувачем обов'язків голови Держмитниці став Євгеній Ентіс

Кабінет міністрів звільнив виконувача обов’язків голови Державної митної служби Андрія Павловського і призначив на цю посаду заступника голови служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгенія Єнтіса. Про це повідомляє урядовий портал.

Зазначається, що рішення про зміну керівника митної служби пов'язане з реформуванням митниці і майбутньою зміною кадрового складу.

В уряді вважають, що це необхідний крок і політичне рішення для того, щоб очистити весь керівний склад митниці, аж до начальників регіонального рівня. «Далі слід очікувати інші кадрові рішення на митниці», – йдеться у повідомленні

Як повідомлялося, Кабінет міністрів призначив 19 серпня новим тимчасовим головою Державної митної служби України Андрія Павловського, який працював на посаді заступника керівника цього ж відомства.

Нагадаємо, Кабінет міністрів призначив Ігоря Муратова тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної митної служби 24 квітня 2020 року. Це сталося після того, як уряд звільнив Максима Нефьодова з посади голови Державної митної служби. Також під час засідання були звільнені заступники Нефедова - Роберт Зелді, Денис Шендрик і Сергій Пєтухов.

Нефьодов очолював Державну митну службу з липня 2019 року після того, як він виграв конкурс.

Як повідомлялося, на початку жовтня СБУ викрила схему з розмитнення імпортних автомобілів за участю посадових осіб Поліської митниці. Щомісячний оборот становив $400 тисяч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: