Уряд на позачерговому засіданні ухвалив кадрові рішення в органах містобудування

Уряд на позачерговому засіданні ухвалив кадрові рішення в органах містобудування
Позачергове засідання уряду відбулося 22 жовтня

Уряд відсторонив з посади керівників Державної інспекції містобудування, Державної сервісної служби містобудування та ДАБІ

Кабінет міністрів 22 жовтня на позачерговому засіданні ухвалені кадрові рішення у структурі органів галузі містобудування. Про це повідомляє урядовий портал.

Зазначається, що прийнято рішення про відсторонення Юрія Васильченка з посади голови Державної інспекції містобудування та Олексія Башкірова з посади голови Державної сервісної служби містобудування України.

Також уряд  визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове виконання обов'язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Богданом Федоренком.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 жовтня, Кабінет міністрів звільнив виконувача обов’язків голови Державної митної служби Андрія Павловського і призначив на цю посаду заступника голови служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгенія Єнтіса.

Також вчора, 21 жовтня, повідомлялося, що СБУ провела масштабну спецоперацію щодо «будівельної мафії». Правоохоронці провели 50 обшуків в ДАБІ, в офісах і за місцем проживання широкого кола осіб, що мають відношення до будівельного бізнесу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: