Кадиров вже не бачить потреби в мітингах щодо ситуації у М’янмі

Кадиров вже не бачить потреби в мітингах щодо ситуації у М’янмі
Рамзан Кадиров

Жодної потреби в мітингах в цей час немає, вважає глава Чечні

Жодної потреби в проведенні в Росії нових мітингів на підтримку мусульман М'янми немає.

Про це заявив глава Чечні Рамзан Кадиров в Instagram.

«У різних містах Росії звучать заклики провести нові мітинги. Навіщо? Якщо ініціаторів турбує доля рохінджа, то це питання вже стало проблемою номер один, яку обговорюють у світі, щодо нього ухвалено резолюцію ОІВ в Астані. Жодної потреби в мітингах в цей час немає... Зараз рохінджа потрібна гуманітарна підтримка», - написав Кадиров. 

Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що «незадоволений» і готовий виступити проти Росії, якщо російська влада підтримуватиме «шайтанів» у М'янмі. Він повідомив, що в питанні М'янми йому ближча позиція президента Туреччини Ердогана і він його підтримує.

Також Кадиров у Чечні зібрав величезний мітинг, де прийняли звернення до Путіна.

Нагадаємо, 10 вересня у М'янмі бойовики рохінджа, які ведуть боротьбу з урядовими військами, оголосили про припинення вогню на місяць.

Організація Об’єднаних Націй заявила 9 вересня, що близько 300 тисяч мусульман-рохінджа втекли у Бангладеш із штату Ракхайн у М’янміупродовж 15 днів від часу посилення насильства у цій країні.

Раніше повідомлялося про 73 тисячі представників народності рохінджа, що втекли від насильства на заході М’янми до сусідньої Бангладеш.

У М'янмі в останні тижні загострився конфлікт на релігійному ґрунті між мусульманською меншістю народності рохінджа і основним складом населення, яке сповідує буддизм. Жертвами збройних конфліктів стали кілька сотень людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: