«Корупція є неприпустимою». Разумков прокоментував скандал з главою Офісу президента Єрмаком

«Корупція є неприпустимою». Разумков прокоментував скандал з главою Офісу президента Єрмаком
Дмитро Разумков хоче отримати коментарі Єрмака щодо скандальних відеозаписів
Фото Олександр Сенько

Спікер парламенту заявив, що якщо чиновник займається такими діями, то він буде покараний

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков прокоментував оприлюднені нардепом Гео Леросом відео, де брат глави Офісу президента Андрій Єрмак Денис обговорює питання призначення на різні державні посади.

Про це Разумков сказав під час брифінгу у Верховній Раді, передає Depo.ua.

«Моя особиста думка - корупція неприпустима», - сказав глава Верховної Ради.

Спікер підкреслив, що такою має бути не тільки його думка, а думка «будь-якої людини в українській державі».

«Якщо чиновник займається подібними діями, то він буде покараний. І це нормально. Так відбувається в усьому цивілізованому світі. Подивимося, як будуть розгортатися події, - підтвердиться чи ні», - підсумував Разумков.

При цьому, Разумаков зазначив, що чекає відповіді з боку Єрмака і Лероса.

«Думаю, що найближчим часом будуть дані відповіді і з боку Єрмака, і з боку Гео Лероса щодо даного питання. І тоді ми зможемо формувати для себе ті чи інші рішення», - сказав глава українського парламенту.

Нагадаємо, 29 березня народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос оприлюднив кілька відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади, в розмові називаються різні суми.

Реакція Єрмака не забарилася. Андрій Єрмак назвав відеозапис наклепом та обіцяв подати відповідні заяви в СБУ і ДБР. У відповідь на це Лерос оприлюднив ще ряд відео з Єрмаком і направив флешку з відео до НАБУ.

Раніше «Главком» повідомляв, що, Денис Борисович Єрмак, повний тезка рідного брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака, увійшов до «консультативної ради з питань проведення фахових консультацій» Держагентства з управління Чорнобильською зоною у лютому цього року. Про це читайте у матеріалі «Берегиня Чорнобилю». Хто насправді тепер керує Зоною відчуження».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: