Правоохоронці відкрили кримінальну справу через скандал, пов'язаний з Андрієм Єрмаком і його братом

Правоохоронці відкрили кримінальну справу через скандал, пов'язаний з Андрієм Єрмаком і його братом
САП відкрила справу через корупційний скандал, пов'язаний з Андрієм Єрмаком

Досудове розслідування проводитимуть детективи НАБУ

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила справу через корупційний скандал, пов'язаний з головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком.

 Про це повідомляє пресслужба САП у  Facebook.

«Заступник Генерального прокурора - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький зареєстрував кримінальне провадження за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади. Так, до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури надійшло звернення народного депутата України Гео Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства. Крім того, у своєму зверненні народний депутат просить перевірити причетність керівництво Офісу Президента України до вчинення вказаного злочину», – йдеться у повідомленні.

У САП зазначають 30 березня 2020 року відомості про можливе вчинення кримінального правопорушення внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України.

Досудове розслідування відповідно до ч.7 ст.214 КПК України доручено детективам Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, вчора, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Відео депутат Лерос виклав у Facebook. Реакція Єрмака не забарилася. «Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros», – написав Єрмак у Facebook.

Компромат на Єрмака і його брата спровокував вибух в інтернеті фотожаб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: