Куратор безпеки Керченського мосту раптово звільнився

Куратор безпеки Керченського мосту раптово звільнився

Ігор Шерстніков 

Фото: uvomintrans.ru

Російський чиновник, відповідальний за транспортну безпеку Керченського мосту і підходів до нього, звільнився за власною ініціативою

Глава відомчої охорони Мінтрансу Ігор Шерстніков, що відповідає за транспортну безпеку Кримського мосту і підходів до нього, звільнився за власною ініціативою.

Про це повідомляє «РБК».

Його обов'язки до призначення нового керівника будуть виконувати заступники. Публічних коментарів Шерстнікова з цього приводу немає

ЗМІ раніше повідомляли, що при будівництві Керченського мосту, який поєднав Краснодарський край РФ з окупованим Кримом, були допущені серйозні порушення. Відзначається, що на опорах Кримського моста не була забезпечена нормативна товщина захисного шару бетону.

Нагадаємо, урочиста церемонія відкриття Керченського мосту пройшла у вівторок, 15 травня, за участю президента РФ Володимира Путіна.

У свою чергу президент України Петро Порошенко заявив, що будівництво Керченського мосту є черговим свідченням нехтування міжнародним правом з боку Кремля.

МЗС України висловило рішучий протест у зв’язку із відкриттям мосту через Керченську протоку та наголосило на протиправності його будівництва Росією без згоди України.

Читайте також матеріал «Главкома» Хвилина слави Путіна. Західні ЗМІ про «відкриття» мосту до окупованого Криму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: