Лоукостер Wizz Air знизив тарифи на скасовані рейси Ryanair з України

Лоукостер Wizz Air знизив тарифи на скасовані рейси Ryanair з України
Акція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року

Wizz Air запустив тарифи «на порятунок», щоб зменшити кількість пасажирів, які постраждали від скасування виходу в Україну Ryanair

Одна з найбільших лоукост-авіакомпаній Європи Wizz Air запустила тарифи на скасовані рейси Ryanair вартістю від 15 євро.

Про це повідомляє офіційна сторінка авіакомпанії.

Wizz Air запустив тарифи «на спасіння» від 15 євро для пасажирів, яким загрожує анонс про ануляції всіх рейсів авіакомпанії Ryanair з України.

Пасажири, у яких є скасований рейс авіакомпанії Ryanair між Києвом та лондонським аеропортом Stansted або Ейндховеном, а також між Львовом та берлінським аеропортом Schonefeld або Вроцлавом, можуть забронювати квитки за зниженою ціною, але повинні пред'явити своє оригінальне бронювання на Ryanair.

Wizz Air запустив ці унікальні тарифи «на порятунок» від 15 до 35 євро, щоб зменшити кількість пасажирів, які постраждали від скасування виходу в Україну Ryanair. Кількість «рятувальних» місць залежатиме від наявності вільних місць, тому пасажирам рекомендується швидко забронювати квиток.

Акція стосується виключно рейсів до 30 листопада 2017 року.

У понеділок ввечері стало відомо, що лоукостер Ryanair розірвав угоду з Україною.

Як повідомлялося, лоукостер Ryanair призупинив продаж квитків в Україну.

Раніше стали відомі вимоги Ryanair, які «Борисполю» висунув лоукостер Ryanair, і з приводу яких аеропорт намагається вести переговори. Серед них: безкоштовна аеронавігація, безкоштовні площі для реклами, безкоштовна оренда площ в терміналі, безкоштовна земля для будівництва готелю, єдина ставка аеропортового збору на пасажира на 4 роки в розмірі 7,5 доларів. «Бориспіль» вже назвав ці вимоги незаконними.

Нагадаємо, 5 липня аеропорт «Бориспіль» підписав договір з європейською авіакомпанією-лоукостером Ryanair.

Читайте також матеріал «Главкома» Павло Рябікін: З дня на день «Бориспіль» оголосить дату першого рейсу найкращої авіакомпанії світу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: