Лоукостер Ryanair розірвав угоду з Україною

Лоукостер Ryanair розірвав угоду з Україною

Раніше Лоукостер Ryanair призупинив продаж квитків в Україну

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair скасував заплановий прихід до України через недотримання раніше досягнутої угоди із міністерством інфраструктури України, посадовцями аеропорту Бориспіль та чинним директором Павлом Рябікіним. Про це йдеться у заяві авіакомпанії, передає ВВС Україна.

«Ми скасували запланований прихід до України після невиконання київським аеропортом угоди, яку підписали у березні цього року із Міністерством інфраструктури, посадовими особами аеропорту та чинним генеральним директором аеропорту паном Рябікіним», - пояснили у Ryanair.

Як повідомлялося, лоукостер Ryanair призупинив продаж квитків в Україну.

Раніше стали відомі вимоги Ryanair, які «Борисполю» висунув лоукостер Ryanair, і з приводу яких аеропорт намагається вести переговори. Серед них: безкоштовна аеронавігація, безкоштовні площі для реклами, безкоштовна оренда площ в терміналі, безкоштовна земля для будівництва готелю, єдина ставка аеропортового збору на пасажира на 4 роки в розмірі 7,5 доларів. «Бориспіль» вже назвав ці вимоги незаконними.

Нагадаємо, 5 липня аеропорт «Бориспіль» підписав договір з європейською авіакомпанією-лоукостером Ryanair.

Читайте також матеріал «Главкома» Павло Рябікін: З дня на день «Бориспіль» оголосить дату першого рейсу найкращої авіакомпанії світу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: