Манафорта відпустили з в'язниці під домашній арешт

Манафорта відпустили з в'язниці під домашній арешт
У березні 2019 року Пол Манафорт був засуджений на 90 місяців у двох окремих справах, пов’язаних із податковими та банківськими шахрайствами

У середу вранці двоє членів родини Манафорта, в тому числі його дружина, забрали його з федеральної пенітенціарної установи Лоретто у штаті Пенсильванія, де він відбував свій термін покарання

Колишній головний менеджер президентської кампанії Дональда Трампа, Пол Манафорт, звільнений від перебування у в'язниці та переведений на домашнє ув'язнення на його прохання.

Про це йдеться в повідомленні в середу телеканалу CBS News із посиланням на адвоката Манафорта Кевіна Даунінга.

«Колишній голова кампанії Трампа Пол Манафорт був переведений у середу на домашнє ув'язнення після того, як він звернувся з проханням звільнити його через загрозу Covid-19 його здоров'ю», - зазначається в повідомленні.

У середу вранці двоє членів родини Манафорта, в тому числі його дружина, забрали його з федеральної пенітенціарної установи Лоретто у штаті Пенсильванія, де він відбував свій термін покарання.

Нагадаємо, у березні 2019 року Пол Манафорт був засуджений на 90 місяців у двох окремих справах, пов’язаних із податковими та банківськими шахрайствами. Порушення були виявлені під час «російського» розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: