Мер Миколаєва визнав, що прийшов на зустріч із мешканцями міста нетверезим

Мер Миколаєва визнав, що прийшов на зустріч із мешканцями міста нетверезим

Олександр Сенкевич зіграв на випередження й розповів, що був напідпитку під час зустрічі з містянами

Днями мер Миколаєва Олександр Сенкевич напідпитку прийшов на зустріч із містянами. Про це він зізнався сам та вибачився перед мешканцями будинку №50 по вул. Садовій.

Із відео, яке з'явилося в мережі після зустрічі, не дуже-то й зрозуміло, що Сенкевич «хильнув три чарки коньяку». Мер поводиться адекватно, хоча дещо й емоційно, що можна пояснити труднощами спілкування з місцевим населенням. 

Однак мер вирішив сам визнати, що був у стані алкогольного сп'яніння.

Як заявив місцевий журналіст Олег Деренуга, цією заявою Олександр Сенкевич зіграв на випередження, «очевидно знаючи, що в когось є відео його нетверезих пригод».

«Розпивання алкоголю відбувалося після сесії міської ради 1 липня, яка закінчилася близько 16:00. І це називається «після робочого дня»? За наявною інформацією, випивали за здоров'я і день народження керівника фракції «Наш край» Олега Крисенка. Ну і ще за «невдале» голосування за «опозиціонера» Дюміна, якого Сенкевич висунув у секретарі міської ради. Їх обох можна сміливо номінувати на «Оскар» за «геніальну» акторську гру», - написав журналіст.

Він повідомив, що крім мера на урочистому «заході» в кабінеті міського голови були присутні депутати від «Опозиційного блоку» і «Блоку Петра Порошенка».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: